четвъртък, 19 Октомври 2017 14:01 ч.

Големи фирми търсят работници в Пловдив

10.10.2017   |   19:54
Прочетена: 8598   |
Коментари: 0
Големи фирми търсят работници в Пловдив

Големи фирми с бизнес в региона ще търсят работници по време на инициативата „Ден на кариерата“, която се провежда за девета поредна година в Пловдив. Форумът се организира от Техническия университет на 19 октомври. В рамките му водещи компании от различни браншове ще представят своите стажантски и стипендиантски програми и свободни позиции, с които ще се опитат да привличат вниманието на младите хора.

Една от фирмите, които се впускат в търсене на мотивирани и ентусиазирани специалисти, е Schneider Electric. Тя ще привлича студентите с възможности за работа и развитие в мултинационална компания, устойчивите практики и спецификата на работния процес. По време на изложението служителите ѝ ще представят възможностите, които фирмата предлага. От Schneider Electric не скриват, че срещите по време на форума могат да се превърнат в интервю за работа и някои от кандидатите да бъдат одобрени за служители в компанията.

„Търсим бъдещите таланти, които ще се развиват и ще се учат от професионалистите. Трамплинът е голям и възможностите при нас зависят в голяма степен от желанието на кандидатите, като при нас те ще открият всичко необходимо, за да успеят“, каза по повод изложението Елена Ватрачка, мениджър „Човешки ресурси“ във френската компания.


Топ новини
Циганският език влиза в училище, търсят преподаватели
19.10.2017   |
13:10   |
0
Коментари: 0
Деца от малцинствата вече ще могат да учат в училище майчиния си език, ако пожелаят. Това ще става по 2 часа седмично  под формата на СИП, ЗИП или факултативни форми. МОН...