неделя, 30 Април 2017 00:22 ч.

Годеник, нарочен за крадец, осъди прокуратурата

24.02.2017   |   07:27
Прочетена: 714   |
Коментари: 3
Годеник, нарочен за крадец, осъди прокуратурата

Нарочен за участник в обирите в Родопската яка мъж осъди прокуратурата да му плати 1500 лв. обезщетение за зрелищния арест по недоказани обвинения. Той бил задържан ден след като се сгодил на Свети Валентин, преди 2 години.

Това станало, докато двама с бременната му годеница пътували с неговото „Ауди А4”.

Според мъжа задържането му станало като на филм - пътят му бил пресечен от полицейски автомобил, той бил изваден брутално от колата си и оставен повече от един час на земята с белезници, след което бил отведен в Районното.

На 16 февруари 2015-а прокуратурата образувала досъдебно производство по случая, в което като обвиняеми бил привлечени той и двама негови познати.

На 19 ноември същата година разследването по отношение на него било прекратено поради липса на доказателства за участието му в кражбите по селата Марково, Храбрино и Белащица.

При ареста аудито било иззето и било върнато чак на 18 април 2015 г. и в това време заподозреният не можел да води бременната си годеница на лекар.

Човекът завел дело срещу държавното обвинение за преживения стрес и срам, като изтъкнал, че ден след годежа приятелката му останала с впечатлението, че избраникът е голям престъпник. Отделно от това не можел да си намери работа, защото срещу него имало висящо досъдебно производство. /Марица.бг


Топ новини
Бутат парти център "Теди" в Деня на победата
29.04.2017   |
22:32   |
533
Коментари: 0
С отсрочка до 8 май разполагат собствениците на детски парти клуб на открито “Теди”, за да изнесат собствеността си от парцела край парк “Лаута" и да хлопнат...