четвъртък, 27 Юли 2017 23:31 ч.

Георги Мараджиев събира лайкове във Фейсбук

20.02.2017   |   17:37
Прочетена: 2869   |
Коментари: 8
 Георги Мараджиев събира лайкове във Фейсбук

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев споделя всеки успех или проблем с жителите на града и общината чрез Фейсбук. Той публикува снимки и документи по всеки обсъждан въпрос. Управникът неведнъж е споделял, че държи управлението му да бъде прозрачно, а жителите на общината да са информирани за всичко, което се случва. Мараджиев споделя в интернет пространството всяка завоювана победа за града и общината, както и проблемите, с които се сблъскват той и колегите му.

В постовете си обяснява ясно и разбираемо дори сложната административна материя и тя става достъпна и разбираема за обикновения човек. Не крие емоциите си - било то гневни или щастливи, с което печели все повече фенове както в интернет пространството, така и като управник на общината, споделят жители на Стамболийски.  

Доказателство за това е последният му пост, в който Мараджиев информира съгражданите си за резултата от протеста заради некачествения ремонт на жп прелеза в града. Големи пукнатини наводниха съоръжението и то се превърна в недостъпно за хората. Повече от 6 месеца от управата на общината търсели съдействие от фирмата изпълнител, но така и не срещнали такова. В резултата на това Мараджиев поведе хората на града на протестно шествие, поиска обследване, а също така разпореди и паралелно такова, което общината ще направи със свои средства.

"Смятам, че проектантът на ремонта сериозно трябва да се замисли за дипломата си!”, написа кметът на община Стамболийски в последния си пост относно ремонта на жп подлеза и изпратените му констатации от комисията, извършила оглед.

Мараджиев следи какво се случва в общината дори и когато е в отпуск. На 6 януари той информира съгражданите си, че цялата налична техника е по улиците и от 1.30 през нощта се работи по снегопочистването.

Управникът на общината не крие и семейните радости у дома. На 7 октомври Мараджиев трогна десетки приятели, жители на града, като написа във фейсбук страницата си поздрав към сина си по случай рождения му ден и му даде ценен житейски съвет като баща - да не забравя откъде е тръгнал и да бъде преди всичко човек.

 Георги Мараджиев събира лайкове във Фейсбук

Топ новини
Отскочете за ден на море в Гръцко
27.07.2017   |
20:47   |
1095
Коментари: 0
Много туристически агенции предлагат еднодневна екскурзия до Гърция с възможност за посещение на плаж. Една от най-популярните дестинации е тази до Александруполис на брега на...