вторник, 26 Септември 2017 01:15 ч.

Галена не дочака 8 март, роди момченце

Малкият Александър проплака заедно с новата песен на майка си "Бебето ми"
18.02.2017   |   08:27
Прочетена: 1448   |
Коментари: 3
Галена не дочака 8 март, роди момченце

Галена не успя да дочака 8 март и роди 20 дни преди термина си. Вчера на бял свят се появи Александър. Малкият юнак проплака във Велико Търново. Галена е повече от щастлива, радостни са и таткото Галин, както и баткото Стефчо. Всички те искат да благодарят за професионализма на доц. д-р Светозар Стойков и неговия екип.

Появята на бебока съвпадна с премиерата на дългоочаквания нов видеоклип на Галена. След като в новогодишната нощ тя ни представи песента “Мина ми”, певицата сега е посветила новия си музикален проект на новородения си син. Песента носи заглавието Moro mou (Бебето ми) и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Вълнуващият текст пък е дело на Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Георги Манов.

Припомняме, че се очакваше Галена и Джена Стоева да родят на една и съща дата - навръх Деня на жената. Когато разбрали, че терминът им съвпада, двете "мами урагани" не скрили изненадата си и дори се пошегували, че да са го планирали, нямало да се случи така. Галена обаче изпревари колежката си, която все още е в очакване на първородна женска рожба.


Топ новини
Легендата на щангите Наим Сюлейманоглу в кома
25.09.2017   |
22:24   |
587
Коментари: 0
Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е изпаднал в изкуствена кома, съобщава турският вестник „Хюриет“, цитиран от Блиц. Според информацията трикратният олимпийски...