вторник, 17 Октомври 2017 01:11 ч.

В листата на Патриотите всички кандидати са пловдивчани

20.02.2017   |   14:22
Прочетена: 2043   |
Коментари: 17
В листата на Патриотите всички кандидати са пловдивчани

„Внасяме листа с кандидати за народни представители, съставена изцяло от пловдивчани. Ако погледнем основните политически сили - единствено тук няма да видите парашутисти или партийни началници, спуснати отгоре. Нашите кандидати са местни хора, познати в града, с добро име и професионална реализация. Пловдив има потенциала да излъчи свои избраници. А и това е почтеното отношение към хората в града, които ни гласуват доверие“.

Това заяви водачът на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ Славчо Атанасов за Пловдив-град днес, минути след като регистрира листата в 16 Районна избирателна комисия. Втори след Славчо Атанасов е общинският съветник и координатор на ВМРО Александър Сиди, трети е местният председател на „Атака“ Димитър Керин. На четвърто място в листата на патриотите е общинският съветник и местен лидер на НФСБ Костадин Гаров.

Бившият шеф на Агенцията за приватизация в града Александър Пецов и зам.-кметът на район „Южен“ Павел Милушев са също кандидати за народни представители. В листата на патриотите влизат още председателят на групата на Патриотичния фронт в местния парламент Слави Георгиев и бившият общински съветник Даниела Кинова.

На 11-о място в листата е военният летец Камен Христов и както с усмивка коментира Александър Сиди – „Тъй като стана ясно, че летците влизат, сме сигурни, че и последният в

нашата листа влиза в следващия парламент“.


Топ новини
Шофьор смля оградата на бул. Христо Ботев" СНИМКИ
16.10.2017   |
22:19   |
792
Коментари: 0
Лек автомобил Пежо се блъсна в разделителната ограда на булевард "Христо Ботев" срещу автогара Юг и я смачка до неузнаваемост. Инцидентът е станал около 21:30 часа. ...