петък, 22 Септември 2017 16:14 ч.

В Ботев: Търсим решения на проблемите

21.02.2017   |   16:59
Прочетена: 814   |
Коментари: 1
В Ботев: Търсим решения на проблемите

Със специално изявление на официалния клубен сайт ръководството на Ботев призна за оттеглянето на основния благодетел Георги Самуилов и заяви, че търси решение на проблемите с натрупаните задължения и концесията на стадион "Христо Ботев". Ето какво се казва в изявлението:

Собственикът и основен спонсор на ПФК Ботев Георги Самуилов се оттегля от клуба. Притежаваният от бизнесмена контролен пакет акции е прехвърлен на Сдружение ПФК Ботев и организацията на привържениците вече е носител на мажоритарния дял от акциите в клуба. Основната причина за неговото оттегляне е ясно посочена в изявлението, публикувано в медиите. Ръководството на Ботев не спира да търси решение на проблемите с натрупаните вътрешнофирмени задължения и концесията на стадион "Христо Ботев". Клубът изказва огромна благодарност към г-н Георги Самуилов за оказаната финансовата подкрепа в последната година и половина.


Топ новини
Българи препълниха хотелите в Гърция, на Олимп вали сняг
22.09.2017   |
15:53   |
91
Коментари: 0
Хотелите на полуостров Халкидики, в град Кавала и остров Тасос в Гърция са пълни само с български туристи. Трафикът на автомобили от граничните пунктове е засилен от вчера в...