понеделник, 27 Март 2017 15:43 ч.

Върнаха Ценко Чоков в ареста

23.02.2017   |   22:11
Прочетена: 722   |
Коментари: 3
Върнаха Ценко Чоков в ареста

Специализираният наказателен съд постанови нова мярка "задържане под стража" за кмета на село Галиче Ценко Чоков. Прокуратурата поиска мярката, поради опасения, че Чоков може да извърши престъпление, като склоняване на свидетели към лъжесвитеделстване. Беше разпитан свидетелят Десислав Олеков, който е конституиран като частен ищец по делото срещу Ценко Чоков и Мартин Чоков.

Олеков каза пред съда, че на 20 февруари, след освобождаването на кмета на село Галиче от ареста, Ценко Чоков го е заплашвал и е искал от него да оттегли показанията си. Десислав Олеков нямаше документ за самоличност в себе си, което наложи справка в регистъра в звената "Български документи за самоличност" (БДС) към МВР и забави съдебния процес.

Страх ме, след това, което казах, какво ще се случи, когато се върна в селото. Страх ме е за семейството ми и за къщата ми, каза пред съда Олеков, след като беше разпитан. Съдът замени мярката "парична гаранция" от 10 000 лв. с по-тежка мярка "задържане под стража", предаде "Фокус". По-рано днес Специализираният наказателен съд не даде ход на делото срещу група обвиняеми, сред които Ценко Чоков и сина му Мартин Чоков за организиране на престъпна група, организирала побои, палежи, лихварство и заплахи.

 


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (3)
 • no coment
  Рейтинг: 6
  1
  24.02.2017 |
  07:19
  Ot zialo selo da niama edin deto da go vkara toia bokluk i otrocheto mu v bolnica.ja se saberete niakolko majagi i mu teglete edin zdrav boi na toia seliandur.
  Оценка:
  +8
  -2
 • with coment
  Рейтинг: 4
  2
  24.02.2017 |
  08:19
  Напълно подкрепям 1. От цяло село да не се намерат неколцина, които да смачкат от бой този изрод и да го принудят завинаги да се изсели от там. На кучето, кучешко отношение.
  Оценка:
  +5
  -1
 • кметица
  Рейтинг: 3
  3
  24.02.2017 |
  09:13
  Съгласна съм с коментарите. Какво са се свили всички в селото , защо допускат да живеят в страх от един човек. Толкова ли няма мъже да му свият сърмите на това нагло и самозабравило се нещо.То е ясно , че справедлива съдебна система в България няма, ами я нахлузвайте по една маска на главите и му дайте да се разбере. Не допускайте един човек, да ви всява страх и да ви казва как да живеете. Толкова е просто. Каквото повикало такова се обадило.
  Оценка:
  +4
  -1
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
ГЕРБ води във всички райони на Пловдив
27.03.2017   |
14:33   |
332
Коментари: 1
ГЕРБ води с най-много гласове във всички райони на Пловдив. Ето как се разпредели вотът по места под тепетата:   Район "Централен":    ГЕРБ - 40,61%, БСП -...