Виртуоз на инвитрото пристига в Пловдив

Виртуоз на инвитрото пристига в Пловдив до месец. Проф. Нери Лауфер ще дава консултации в най-новия център "Ню Лайф”, съобщи медицинският управител д-р Добринка Петрова. Професорът е знаково име в световната асистирана репродукция и един от първите лекари в света, направили успешно човешко инвитро.

Авторитетният специалист е основател на редица престижни медицински центрове в САЩ и Израел. Като консултант на модерния център за репродуктивно здраве в Пловдив той  ще участва в изготвянето на индивидуалната програма за лечение на всяка жена. По време на терапията на пациентките ще се прилагат стимулационните протоколи, утвърдени в дългогодишната практика на проф. Лауфер. Двойките ще имат възможността да получат съвет от още един безспорен авторитет в тази област  - д-р Анат Сафран, ембриолог от Израел с над 30-годишен опит.

Екипът на "Ню Лайф“ е преминал през успешно престижно обучение във водещи световни центрове. Клиниката разполага със съвременно и високотехнологично оборудване в областта на асистираните репродуктивни технологии, в това число  бечтоп инкубатори и последен модел микроманипулационна система TransferMan 4m на Еppendorf за ИКСИ оплождане, който дава възможност за повишаване на успеваемостта при инвитро манипулациите. "Ню Лайф" извършва пълния обем от дейности в репродуктивната медицина. Те са напълно достъпни за пациентите, тъй като центърът вече има подписан договор с Националната здравноосигурителна каса.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?