неделя, 19 Ноември 2017 06:57 ч.

ВИП Брадър реже хонорара на Мегз

14.11.2017   |   12:55
Прочетена: 2483   |
Коментари: 0
ВИП Брадър реже хонорара на Мегз

Продуцентите на "Вип Брадър" режат хонорара на дизайнерката Миглена Каканашева заради това, че издава тайни от кухнята на шоуто, пише в. "Телеграф". Коко Шанел от Раковски не успя да се примири, че изпусна голямата награда на крачка от финала, и реши да продължи битката извън пределите на звездната къща.

Ексцентричната шивачка обвини победителя Тото, че системно е нарушавал правилата за изолация, наложени от Биг Брадър и не само се е срещал с близките си, но е коментирал и е получавал съвети относно държанието си във формата. Запознати разкриха, че вместо подкрепа, Каканашева си е довлякла редица проблеми, тъй като по този начин е подронила авторитета на предаването.

Каканашева няма как да докаже, че Тото се е срещал с приятели и познати по време на участията си, тъй като видеоматериалите, които тя публикува в мрежата, нямат час и дата, което автоматично отпада като доказателство в съда.

 


Топ новини
Вижте кога и къде дъждът ще премине в сняг
19.11.2017   |
06:00   |
56
Коментари: 0
Времето ще се задържи облачно и студено главно в източната половина на страната. В Северозападна България почти няма да има валежи. Днес се очакват краткотрайни превалявания,...