четвъртък, 25 Май 2017 04:26 ч.

Вижте как ръждясва стадион Пловдив

03.04.2017   |   13:53
Прочетена: 4530   |
Коментари: 4

"Помните ли стадион "Пловдив"? През 1999 г. тук пяха "Металика". А през 2017-а, за съжаление, съоръжението изглежда така - ръждясало, запустяло и изоставено." Това са надписи, които текат във видео, снимано с дрон от Георги Стефанов, по-известен като Жоро Визиото.

Вчера пловдивчанинът отишъл на Гребната база и решил да снима с дрона си. Вместо на впечатляващи с красотата си кадри на града от птичи поглед обаче, Визиото се натъкнал на покъртителна картина. "Бях потресен, когато видях отвисоко как едно съоръжеие за десетки милиони е изоставено и ръждясва", пише ни той.
 
Филмчето, което ни е изпратил, съвпадна с новината, че започва пълно техническо обследване на стадиона.
 
Повече за мерките, които предприема кметът Иван Тотев по отношение на стадионите "Пловдив", "Христо Ботев" и "Спартак", четете ТУК
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (4)
 • e32e3ee
  Рейтинг: 5
  1
  03.04.2017 |
  14:27
  За сметка на това има бариери и ВХОД - 2лв. Скоро ще има бариерки и за пешеходците! Е - все пак спечелиха изборите. Нека и ние да "намажем" нещо! За деца можело да е безплатно!
  Оценка:
  +7
  -2
 • пининфарина
  Рейтинг: 2
  2
  05.04.2017 |
  17:29
  Колко пъти ще дават пари за едно и също обследване на стадиона? Явно е нужно да се направи от правилните хора, за да го изкарат негоден и да се дигне лапането. Самият кмет не поиска 20млн, колкото бе разчета за ремонта, а 160 и така обрече стадиона на разруха, а сега пее друга песен. няма такъв наглец и лъжец!
  Оценка:
  +3
  -1
 • Валентина Вангелова
  Рейтинг: 2
  3
  23.04.2017 |
  09:17
  Помня го, разбира се, нали 8 години работих в ОС на БСФС - Окръжен съвет на Българският съюз за физическа култура и спорт - Пловдив. Всяка седмица се провеждаха състезания, а през 1984 г. на този стадион се проведе Световно първенство по лека атлетика за юноши и девойки. През 2001 г. работих в телевизия Евроком България и журналистите ме попитаха защо Пловдив, който даде най-много Световни и Олимпийски шампиони на България, сега липсват такива? Заведох ги в залата по Художествена гимнастика на стадион "Христо Ботев", за да снимат разрухата в нея... От красива, чиста, функционална и с басейн, залата се беше превърнала в пълна развалина. Не можем да искаме големи постижения в спорта с подобна материална база. Попитайте Йордан Йовчев при какви условия той се готвеше за Олимпиадите и въпреки всичко успя. Прекланям пред неговите постижения!
  Оценка:
  +2
  -0
 • даааа
  Рейтинг: 1
  4
  27.04.2017 |
  20:58
  безвкусна,неполитична/макар и само на пръв поглед/,беззъба и безопасна статия /и поради това,допусната с право на анонимен коментар.Всяка друга статия, с политически привкус,озъбена /на властта/ и поради това опасна статия,минава през фейсбук,където обаче коментаторът трябва да е регистриран с личните си даннии поради уязвимостта си няма да е "опасно критичен",каквото и да значи това.Така и редакцията е спокойна и собственикът и също, и властта е спокойна.Хем няма цензура,хем ...! Не че не се знае всичко за анонимника от съответните служби на днешната ДС,но все пак анонимнистта пречи на мутрнската власт да те пребие на улицата,щото ако го направи ще излезе,че редакцията и предоставя лични данни.Браво на Марицата,хем с властта,хемНЕцензурирана.Да ама не!Самоцензуриране ала Татовсо време,от което се учил и Боко Тиквата!
  Оценка:
  +1
  -0
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Наско дойде на бала с джип от Втората световна война СНИМКИ
24.05.2017   |
21:38   |
3359
Коментари: 0
С военно-транспортен джип на американската армия пристигна на бала си тази вечер пред хотел „Тримонциум” Атанас от СУ „Климент Охридски”. Мощният Уилис...