понеделник, 27 Март 2017 13:32 ч.

Българският бизнес търси партньори в Дубай

20.03.2017   |   17:51
Прочетена: 174   |
Коментари: 0
Българският бизнес търси партньори в  Дубай

България ще се представи за първи път на най-голямата инвестиционна среща AIM 2017 в Дубай, Обединени арабски емирства /ОАЕ/, която ще се проведе от 2 до 4 април. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия сформира участието на бизнес делегация от представители на заинтересовани наши предприятия с конкретни инвестиционни проекти. Те са в областта на енергетиката, ИКТ сектора, селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, недвижимите имоти и строителството, както и стартиращи компании.

Българските индустриалци ще имат възможност да намерят свои партньори и потенциални инвеститори. В рамките на проявата ще се проведе инвестиционен форум на тема: „Международно инвестиране - път към конкурентоспособност и развитие“. Негов патрон е Шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, вицепрезидент, министър-председател на ОАЕ и емир на Дубай.

Представителите на родните компании, които ще пътуват до Дубай, сами ще поемат всички разходи за участието и пътуванет . Крайният срок за подаване на заявления е 21 март. Форумът AIM 2017 е утвърдена глобална платформа, която се провежда за седма година и цели да осигури стабилни бизнес връзки на малкия и среден бизнес.


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (0)
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Димитър Георгиев влиза в парламента с ефекта 10/10
27.03.2017   |
12:52   |
73
Коментари: 0
 ГЕРБ спечели изборите в областта с 33,61 процента от гласовете. Това сочат резултатите при 87 % от обработените протоколи. БСП остава втора с 30,87 процента. Обединени...