понеделник, 26 Юни 2017 08:11 ч.

Българският бизнес търси партньори в Дубай

20.03.2017   |   17:51
Прочетена: 266   |
Коментари: 0
Българският бизнес търси партньори в  Дубай

България ще се представи за първи път на най-голямата инвестиционна среща AIM 2017 в Дубай, Обединени арабски емирства /ОАЕ/, която ще се проведе от 2 до 4 април. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия сформира участието на бизнес делегация от представители на заинтересовани наши предприятия с конкретни инвестиционни проекти. Те са в областта на енергетиката, ИКТ сектора, селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, недвижимите имоти и строителството, както и стартиращи компании.

Българските индустриалци ще имат възможност да намерят свои партньори и потенциални инвеститори. В рамките на проявата ще се проведе инвестиционен форум на тема: „Международно инвестиране - път към конкурентоспособност и развитие“. Негов патрон е Шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, вицепрезидент, министър-председател на ОАЕ и емир на Дубай.

Представителите на родните компании, които ще пътуват до Дубай, сами ще поемат всички разходи за участието и пътуванет . Крайният срок за подаване на заявления е 21 март. Форумът AIM 2017 е утвърдена глобална платформа, която се провежда за седма година и цели да осигури стабилни бизнес връзки на малкия и среден бизнес.


Топ новини
С деца на село вместо на море
26.06.2017   |
07:04   |
45
Коментари: 0
С деца на село вместо на море е тенденцията този сезон, шегуват се кметове. Лятото е в разгара си, всички го очакват с нетърпение, защото предстоят пътувания, плаж и море. Тази...