петък, 15 Декември 2017 04:29 ч.

БСП се цели в пет мандата в Пловдив

Градският лидер на партията Красимир Трифонов и водачът на листата проф. Иво Христов регистрираха кандидатите
20.02.2017   |   16:22
Прочетена: 1850   |
Коментари: 14
БСП се цели в пет мандата в Пловдив

„Листата на ПК „БСП за БЪЛГАРИЯ” в Пловдив е балансирана. В челните места има много млади хора, но присъстват също професори, инженери, лекари, хора с доказан авторитет в професионален план”. Това каза след регистрацията на кандидатите за народни представители от левицата в Пловдив Красимир Трифонов.

Той пристигна в Районната избирателна комисия, придружен от водача на листата проф. Иво Христов и червени кандидати в 16 МИР – Теодора Халачева, д-р Любомир Паунов, Тодор Стоилов, инж. Захари Георгиев, д-р Атанас Баташки, доц. Кирчо Атанасов, Борис Янчев, Таня Мачанова.

„Тръгваме към победата на тези избори, нашата цел е първа политическа сила в град Пловдив” , подчерта Трифонов пред медиите. „Да спечелим изборите означава поне 5 депутати” ,  изтъкна проф. Иво Христов. В кампанията той залага на откровеност и честност, като ще направи всичко възможно за постигане на посочените резултати.  В лицето на Бойко Борисов на пловдивски терен той вижда достоен съперник.  Според него, въпреки че тези избори не са мажоритарни, партиите залагат на силни и авторитетни личности.

БСП се цели в пет мандата в Пловдив

Топ новини
Хиляди нови работни места в Пловдив и региона
14.12.2017   |
22:28   |
949
Коментари: 0
Хиляди нови служители и многомилионни инвестиции отчетоха големите фирми по време на церемонията по връчването на годишните отличия за стратегически инвеститор за Пловдив и...