четвъртък, 19 Октомври 2017 21:23 ч.

Борис Ячев регистрара листата на Патриотите в Пловдив област

20.02.2017   |   15:37
Прочетена: 1014   |
Коментари: 0
Борис Ячев регистрара листата на Патриотите в Пловдив област

Влизаме в тези избори със силна листа – на хора с опит, но и с енергията на новите лица, както и с достойното представителство на всички големи общини в региона. Това заяви минути след регистрацията на листата на Обединени патриоти – НФСБ, Атака, ВМРО нейният водач Борис Ячев.

След Ячев, който е заместник-председател на НФСБ и депутат в 40-то и 43-то Народно събрание, е лицето на „Атака“ в областта – Магдалена Ташева, също народен представител с опит. Следват ги областният координатор на НФСБ и общински съветник от Карлово Андон Андонов, зам.-председателят на ОбС в община „Марица“ и активист на ВМРО Георги Какалов, Светлозар Янков – също общински съветник от ВМРО в Карлово.Представители на още големи общини от региона, сред които Първомай и Съединение влизат в листата.

Борис Ячев бе категоричен, че патриотите в областта са сигурни в силното си представяне и спечелването на два депутатски мандата, а амбициозната задача, която са си поставили, е за третото място.


Топ новини
Росен Плевнелиев и Юлияна делят имоти за 30 милиона
19.10.2017   |
18:50   |
1179
Коментари: 0
Росен Плевнелиев и бившата му съпруга Юлияна делят имотите и банковите сметки на семейството. Според Ретро и Пик, става въпрос за около 30 милиона. Юлияна била решена на всичко...