четвъртък, 14 Декември 2017 08:09 ч.

Борис Ячев регистрара листата на Патриотите в Пловдив област

20.02.2017   |   15:37
Прочетена: 1107   |
Коментари: 0
Борис Ячев регистрара листата на Патриотите в Пловдив област

Влизаме в тези избори със силна листа – на хора с опит, но и с енергията на новите лица, както и с достойното представителство на всички големи общини в региона. Това заяви минути след регистрацията на листата на Обединени патриоти – НФСБ, Атака, ВМРО нейният водач Борис Ячев.

След Ячев, който е заместник-председател на НФСБ и депутат в 40-то и 43-то Народно събрание, е лицето на „Атака“ в областта – Магдалена Ташева, също народен представител с опит. Следват ги областният координатор на НФСБ и общински съветник от Карлово Андон Андонов, зам.-председателят на ОбС в община „Марица“ и активист на ВМРО Георги Какалов, Светлозар Янков – също общински съветник от ВМРО в Карлово.Представители на още големи общини от региона, сред които Първомай и Съединение влизат в листата.

Борис Ячев бе категоричен, че патриотите в областта са сигурни в силното си представяне и спечелването на два депутатски мандата, а амбициозната задача, която са си поставили, е за третото място.


Топ новини
Сложиха нови спирки, а къде са плочките
14.12.2017   |
06:18   |
111
Коментари: 0
Пътниците се радват на новите спирки, които най-после са монтирани почти в целия град. Но тротоарната  настилка до заслоните далеч не навсякъде е изрядна.  На бул....