събота, 25 Февруари 2017 11:13 ч.

Бонка Георгиева: Арестуваха ме заради Юксел!

24.05.2012   |   07:34
Прочетена: 3215   |
Коментари: 3
Бонка Георгиева: Арестуваха ме заради Юксел!

Бившата съпруга на тв водещия Юксел Кадриев - Бонка Георгиева е била арестувана рано тази сутрин. Юксел се оплакал в полицията, че тя иска да го убие и приложил текста на есемес, който получил преди няколко дни "Което куче ме е залаяло, е побесняло". Според него това е опит за убийство от бившата му жена.

Оперната певица била посетена към 7,00 ч в дома си и е получила заповед за задържане. Без да я закопчаят в белезници, Бонка била откарана в VІ РПУ в кв. Бъкстон.

Повод за страховете на Юксел били и други гневни есемеси и имейли, които двамата си разменили преди ареста, пише БЛИЦ.

След полицейската разходка, Бонка се разминала само с подписването на предупредителен протокол и била пусната да си ходи. Заради тези неволи, певицата пропуснала важна репетиция с хоровата капела "Светослав Обретенов" за концерт в неделя в зала "България".

Жалбата на Юксел е втора подред. Още миналия вторник БЛИЦ писа, че Бонка може да попадне зад решетките от 1 до 6 гoдини, след като бившият й възлюбен се оплакал от набеждаване и лъжа, че не е давал на оперната певица да вижда дъщеря си Габриела.

"Бях шокирана когато дойдоха полицаите, каза Бонка за БЛИЦ. - Вече няма сутрин, като се събудя - не зная къде трябва да отида - в полицията, в съда или в прокуратурата. Това е безумие да се позовават на есемес, който пратих на Юксел след едно наказателно дело. Казах и на полицаите, че това не е нормално и поисках да ме оставят да се наспя, защото в неделя имам концерт. Обясних, че никъде няма да отида."

Бонка допълни, че не се е чувала с дъщеря й, която живее при Юксел, защото е много ядосана и не иска да предава негативна енергия на момичето. "Габриела и без това не се чувства добра от тази ситуация, ще чакам да се успокоя и ще й звънна. Не зная какво се случва в тази държава, но това не е нормално."


Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (3)
 • 123
  Рейтинг: 6
  1
  25.05.2012 |
  21:48
  това не е ли поговорка за какъв опит за убиство
  Оценка:
  +6
  -0
 • Киро
  Рейтинг: 6
  2
  25.05.2012 |
  21:55
  Каква мъжка постъпка.
  Оценка:
  +6
  -0
 • Емилия
  Рейтинг: 6
  3
  25.05.2012 |
  21:56
  Достойна борба срещу една жена, която е и майка на детето ти.
  Оценка:
  +6
  -0
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Фейсбук търси костюми и коли за абитуриенти
25.02.2017   |
10:49   |
36
Коментари: 0
Безпрецедентна акция в помощ на българските абитуриенти стартира групата "Да Помогнем Поне За Ден" във Фейкбук. Хора от цяла България се включват в инициативата да се подкрепят...