вторник, 17 Октомври 2017 07:06 ч.

Божана Апостолова: Долу Каймаканов!

20.06.2013   |   07:46
Прочетена: 3247   |
Коментари: 6
Божана Апостолова: Долу Каймаканов!
Снимка: Божана Апостолова
Автор на снимката: Евгени Цветков

Не съм очаквала, че цинизмът на Каймаканов може да стигне дотам да си измисля ситуации в името на властта. Думите му са категоричен опит да насъска хората срещу мен, да вкара съмнение, гняв и омраза сред тях, и така, по най-естествения начин, да се отърве от протестиращите и безсрамно да се изтъпанчи на стола на областния управител.
Открито заявявам, че не съм виждала Каймаканов поне три години и не искам да го виждам. Добре би било да спре да хитрува, да спре да се прави на умряла лисица, която не знае какво е мандат, и да запомни, че суверен е народът, избирателите, т.е. пловдивчани, а те не са дали своя глас за ДПС, поради което ДПС няма спечелен нито един мандат от Пловдив-град в парламента, а в областта има два мандата.
Това е твърде недостатъчно, за да ни назначат валия с квотата на ДПС, и е твърде арогантно. Ние не сме Кърджали, нито Разград, а сме Възрожденски Пловдив, така че... Долу Каймаканов!, заяви категорично Апостолова.


Топ новини
Професионални успехи за Козирога, Рибите на любовна вълна
17.10.2017   |
06:10   |
4
Коментари: 0
Овен Стремете се да концентрирате усилията си в посока, от която можете да извлечете максимални финансови ползи. Мнозина вероятно ще се сблъскат с непосилни за решаване...