сряда, 22 Ноември 2017 10:59 ч.

Бивш играч на Локо: Бог ми спаси живота (видео)

21.02.2017   |   11:12
Прочетена: 1282   |
Коментари: 0
Бивш играч на Локо: Бог ми спаси живота (видео)

Бившият футболист на Локомотив Радослав Димитров по чудо се отърва от фатална травма по време на мач. Настоящият бек на Университатя при въздушен двубой с играч на Стяуа падна на главата си. Инцидентът буквално стъписа и вдърви всички на терена и на стадиона в Крайова. За щастие на Димитров инцидентът нямаше лоши последствия и той се отърва с лека контузия. 

"Добре съм, слава на Бога! Помня всичко, не съм губил съзнание. За момент обаче ми причерня, няколко секунди... Явно заради уплахата от самото падане. Лекарят ни веднага дотича при мен, за да ми окаже помощ. Господ вчера беше с мен! Жив съм благодарение на него! Задължително ще отида на църква и ще запаля свещички за здраве. Прегледаха ме днес. За щастие имам само разтегнати мускули на врата, а наистина можеше да е нещо много-много сериозно. Лекарите ми казаха, че не могат да повярват, че ми няма почти нищо след подобно падане. След мача като гледах видеото с кадрите на падането ми, наистина осъзнах, че Господ е бил с мен!", сподели известният в българските футболни среди с прозвището Меси защитник.


Топ новини
Тежките счупвания от остеопороза често завършват фатално
22.11.2017   |
10:06   |
23
Коментари: 0
Остеопорозата е прогресивно системно заболяване на костния скелет, което се характеризира с понижена маса и влошена микроархитектура на костта, водещи до повишен риск от...