неделя, 28 Май 2017 09:43 ч.

Арестуваният Йоан изкарал курсове за модел във Визаж

23.02.2017   |   16:35
Прочетена: 1063   |
Коментари: 3
Арестуваният Йоан изкарал курсове за модел във Визаж
Автор на снимката: Визаж

Йоан Матев, който е арестуван за убийството на Георги в Борисовата градина, е млад шофьор. Той е изкарал успешно изпита за придобиване на категория В на 8 август м. г., малко преди да навърши 19 г. на 16 септември.

Преди това изкарал курсове за модел в агенция "Визаж", но не е бил неин модел. Стимката му обаче и била качена в сайта на агенцията.

Йоан е първокурсник по право в ЮЗУ „Н. Рилски“, но след края на зимния семестър не се е появявал в Благоевград.

От вуза съобщиха, че той е със записан летен семестър и е редовен техен студент засега.

Задържаният за убийството на Георги Игнатов Йоан Матев е бил затворено момче, свит в себе си. Това разказа Георги Бенков, съсед на семейството от софийско село.

Бащата Ивелин е бил митничар, а в момента работи на граничен пункт "Калотина". "Непрекъснато демонстрираше финансовото си положение, крещеше често по децата си", разказа Бенков.

Той не могъл да познае Йоан на кадрите, разпространени от полицията след убийството на Георги Игнатов. Забелязал обаче, че скоро след убийството момчето си пуснало брада и започнало да взема стероиди за повишаване на мускулната маса.

Майката на Йоан Сребрина била журналистка в Нова Тв допреди няколко години. "Оказа се, че не я бива и отвори агенция, но не знам за какво", каза Бенков. Той беше разтреперан, че съседът му е задържан за убийство, пише "24 часа".

Арестуваният Йоан изкарал курсове за модел във Визаж

Топ новини
Психар закла двама - защитили мюсюлмански момичета
28.05.2017   |
08:28   |
618
Коментари: 0
Двама мъже починаха след като бяха намушкани, защото защитили две мюсюлмански момичета във влак в щата Орегон, съобщи ВВС. Единият мъж се казва Талиесин Мирдин Намкай-Меш, а...