Анкета: Кои са основните проблеми на Пловдив?

Кои са основните проблеми на Пловдив?

Петър Петров, 82 г., пенсионер

Градският транспорт е един от основните проблеми. Колите са прекалено много и се движат полупразни, с по 10-15 човека. Освен това първата година, когато станах пенсионер, пътувах безплатно. Сега плащам по 16 лева на месец. Горивата поевтиняха, а транспортът стои на същите цени. Да се намалят колите и съответно картите за ученици и пенсионери.

Димитър Белев, 16 г., ученик

Стадионите в града са в много лошо състояние. Трябва да се оправят, за да е приятно на хората, когато ходят на мач. А и няма достатъчно места, където младите хора да спортуват. Аз се занимавам с кикбокс. Освен фитнесите на открито няма други места, на които човек да отиде и да спортува свободно.

Калина Христова, 58 г., готвач

Проблемите са много - като започнем от пътищата, и стигнем до безработицата. Няма паркоместа, улиците са пълни с коли, няма улично осветление, тротоарите са в ужасно състояние. В момента дори не мога да изброя всичко. Независимо кой ще е новият кмет на Пловдив, ще има много работа.

Валери Йонков, 30 г., служител в държавно предприятие

Много са проблемите. Всеки ден навсякъде в града има огромни задръствания. Особено в пиковите часове. Няма къде да паркираш. Трябва да си нахален, за да успееш да намериш къде да оставиш колата. Също така да се помисли за повече работа и възможности за реализация на младите хора.

Венцислав Треновски, 16 г., ученик

Проблемът е мръсният въздух. Детските площадки са малко, стадионите също. Трябва да се реши и проблемът с ромите, които остават без образование. Всяка сутрин, когато отивам на училище, минавам покрай ромски къщи. Чувам ги как ни псуват без причина, размахват среден пръст още невръстни. /Марица.бг

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
колодрумчев

колодрумчев

03.10.2015 | 07:12

Ало Марица. Това не са правилните хора за анкета. Ученици,пенсионер, държавен служител. Къде са хората които плащат данъци и всеки ден се сблъскват с бумащината и КОРУПЦИЯТА в общината.

Отговори
0 1
БЕЗКОМПРОМИСЕН

БЕЗКОМПРОМИСЕН

02.10.2015 | 23:33

МНОГО , МНОГО ПРОБЛЕМИ ИМА НЕРЕШЕНИ В ПЛОВДИВ : НЕРЕДОВЕН ТРАНСПОРТ , ЗАМЪРСЕН ВЪЗДУХ , ЛИПСА НА ДОСТАТЪЧНО ПАРКОВЕ - С ИЗГРАДЕНИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ , ИГРИЩА . КМЕТСКАТА УПРАВА НА ПЛОВДИВ СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛИ С НАМАЛЯВАНЕТО НА ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ЗА МПС . ГОЛЕМИТЕ УЧИЛИЩНИ ДВОРОВЕ С ИЗГРАДЕНИ В ТЯХ СПОРТНИ ИГРИЩА - ПУСТЕЯТ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ЛЯТО , А ДЕЦАТА НЯМА КЪДЕ ДА ИГРАЯТ И КОЙ ДА ГИ ЗАНИМАВА , ОРГАНИЗИРА В ПРОВЕЖДАНЕ НА СПОРТНИ ИГРИ И СЪСТЕЗАНИЯ / ТУРНИРИ /. ПОДДЪРЖАНЕТО НА ЧИСТОТАТА В ГРАДА НИ НЕ Е НА НУЖНАТА ВИСОТА , А РЕДОВНОТО МАШИННО ИЗМИВАНЕ НА МАЛКИТЕ КВАРТАЛНИ УЛИЦИ ТРЯБВА ДА Е ПО ЧЕСТО - А НЕ САМО КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД , ДА ГИ ИЗМИВА . ПОЧИСТВАНЕТО НА ДЪЖДОПРИЕМНИТЕ ШАХТИ И ПРОМИВАНЕТО НА КАНАЛИЗАЦИОННИТЕ ТРЪБИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЕЖЕДНЕВИЕ В ПЛОВДИВ , ЗА ДА НЕ СТАВАТ УЛИЦИТЕ НИ И ПРЕДБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА В РЕКИ , ЕЗЕРА . ДА СЕ СПРЕ \" ИЗОГРАФИСВАНЕТО \" ПО СГРАДИТЕ СЪС РАЗЛИЧНИ ПО ЦВЯТ СПРЕЙОВЕ С НЕПРИСТОЙНИ И НЕЦЕНЗУРНИ ТЕКСТОВЕ .

Отговори
0 0
чистотата

чистотата

02.10.2015 | 16:59

Много мръсен е града,какво прави тази сметопочистваща фирма?

Отговори
0 0
просто е

просто е

02.10.2015 | 16:23

Липсата на работа, ниските заплати, от това емиграцията - смяната на пловдивчани със селяни. Презастрояването от това: тесни улици, липса на паркове и пренаселени паркове на сегашните през хубав ден и мръсен въздух! Следователно два основни проблема: строежи и безработица от тях тръгва всичко!

Отговори
0 0
az

az

02.10.2015 | 16:09

В момента проблема на Пловдив е Тотев и сие!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?