сряда, 20 Септември 2017 23:11 ч.

Ангел Гешев шашна фенките с профил „семеен”

19.05.2017   |   10:56
Прочетена: 941   |
Коментари: 0
Ангел Гешев шашна фенките с профил „семеен”

Художникът с щур нрав Ангел Гешев шашна почитателките си в социалната мрежа Фейсбук, след като смени профила си на „семеен”. Веднага заваляха десетки поздравления и пожелания за много любов и щастие на младото семейство. Ала дори най-близките не бяха разбрали кога е било подписването.  

Миналата година творецът изненада любимата си Магдалена Тикова с годежен пръстен, украсен със сапфир. Щастливото събитие разиграл в свой стил. "Отидох да си купя цигари, но видях наблизо бижутерия. Влязох, позабавих се няколко минути и готово. Когато се прибрах, предложих на Маги да се сгодим", разказа след годежа арт чешитът.  

Още тогава стана ясно, че влюбените се готвят и за сватба. Но въпреки това успяха да изненадат всички Фейсбук приятели вчера сутринта. В крайна сметка се оказа, че никой нищо не е пропуснал. „Просто избързах да си сменя статуса”, обясни Гешев. И подшушна, че сватбата ще е съвсем скоро.


Топ новини
Дойде краят на Мtел, сменя го А1
20.09.2017   |
22:17   |
1032
Коментари: 0
Авcтpийcĸият coбcтвeниĸ на Мtел Теlеkоm Аuѕtrіа Grоuр щe пpoмeни и имeтo на оператора. Toвa cъoбщи тexнoлoгичният блoг nіхаnbаl, цитиран от money.bg. Новината ce пoтвъpждaвa oт...