четвъртък, 23 Ноември 2017 09:21 ч.

Ангел Гешев шашна фенките с профил „семеен”

19.05.2017   |   10:56
Прочетена: 999   |
Коментари: 0
Ангел Гешев шашна фенките с профил „семеен”

Художникът с щур нрав Ангел Гешев шашна почитателките си в социалната мрежа Фейсбук, след като смени профила си на „семеен”. Веднага заваляха десетки поздравления и пожелания за много любов и щастие на младото семейство. Ала дори най-близките не бяха разбрали кога е било подписването.  

Миналата година творецът изненада любимата си Магдалена Тикова с годежен пръстен, украсен със сапфир. Щастливото събитие разиграл в свой стил. "Отидох да си купя цигари, но видях наблизо бижутерия. Влязох, позабавих се няколко минути и готово. Когато се прибрах, предложих на Маги да се сгодим", разказа след годежа арт чешитът.  

Още тогава стана ясно, че влюбените се готвят и за сватба. Но въпреки това успяха да изненадат всички Фейсбук приятели вчера сутринта. В крайна сметка се оказа, че никой нищо не е пропуснал. „Просто избързах да си сменя статуса”, обясни Гешев. И подшушна, че сватбата ще е съвсем скоро.


Топ новини
Ральо Ралев: Искам децата ми да се гордеят с баща си
23.11.2017   |
08:03   |
237
Коментари: 0
Инж. Ральо Ралев е на 41 години. Завършил е Бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”, по професия е инженер-химик. Работил е в пловдивската Инспекция по...