неделя, 20 Август 2017 07:03 ч.

Александър Радев навършва 56 без много шум

Обикновено се събираме с няколко приятели, които също са родени през февруари, но тази година всички са много ангажирани, призна общинският съветник
20.02.2017   |   10:03
Прочетена: 813   |
Коментари: 3
Александър Радев навършва 56 без много шум

Без много шум, със съпругата и малкия си син Александър, ще отпразнува рождения си ден Aлeкcaндъp Paдeв. Oбщинcкият cъвeтник oт ГEPБ навършва 56 г. днес и е решил да полее празника семейно на ресторант. „Някои от най-близките ми приятели, с които сме заедно още от детството, са родени през февруари. Обикновено се събираме с тях и празнуваме всички рождени дни наведнъж. Тази година обаче се случи така, че всички са в движение, имат своите ангажименти, и не успяхме да се организираме”, разказа Радев.

Той е известен сред близките си като ценител на хубавото уиски. Казва, че не пие много, предпочита питието да е малко, но квалитетно. Затова често познатите му подаряват марково уиски. С нетърпение очаква и подаръка от семейството си, тъй като всяка година успяват да го изненадат с нещо. Съжалява само, че големият му син няма да е с тях тази вечер. Петър учи международен туризъм в Холандия, а в момента е в Барселона по програмата Еразъм. „Миналата година ми направи подарък и си дойде за пет дни. И това беше най-хубавата изненада, защото не го бях виждал от лятото”, спомня си рожденикът.

Иначе най-запомнящият се празник бил на 50-ия юбилей, когато събрал приятели и колеги. Партито уважил и кметът Иван Тотев.

„Пожелавам си здраве и уважение от приятели и колеги. Защото всеки човек търси признание за работата си”, каза съветникът.


Топ новини
Вижте кои зодии не мелят заедно
19.08.2017   |
21:35   |
751
Коментари: 0
Обяснението на астролозите защо не може да намерим общ език с определени хора е просто: техният зодиакален знак не подхожда на нашия. За да не изгубите скъпоценно време в...